Helenelund, Sollentuna

Bokvägen 2B

Såld
  • 6 rum
  • 191 + 10 kvm
  • Villa

Rymlig villa i populära Helenelund! På uppvuxen trädgårdstomt om drygt 800 kvm ligger denna 1.5-plansvilla med 6 rok och 191 kvm boarea.

Innanför ytterdörren möts man av en riktigt stor hall, klinkergolv. Till vänster ligger det stora vardagsrummet med en rejäla öppen spis med insats. Vardagsrummet rymmer både en matrumsdel och en tv-/soffhörna, på golvet ligger ett parkettgolv. Från vardagsrummet kommer du också ut till det inglasade uterummet. Till höger från hallen ligger köket, matplats med burspråk och arbetsköksdel i u-form. Köket är utrustat med spishäll, fläkt, kyl, frys, diskmaskin, inbyggnadsugn samt mikrovågsugn, parkettgolv. Innanför köket ligger tvättstugan/pannrummet med grovingång. Här finns en tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare och här står också värmepumpen, klinker på golvet och kakel på väggarna. På entréplanet finns också ett sov-/arbetsrum och en stor klädkammare, parkettgolv. Här finns också husets ena badrum, med badkar, WC och tvättställ, klinker på golvet och kakel på väggarna. Genomgående golvvärme på hela entréplanet.

På övre plan kommer man först in i ett stort allrum. Här uppe finns också tre stora sovrum. Det största sovrummet har en walk-in-closet, de andra två ett par inbyggda garderober vardera . Alla dessa rum har parkettgolv. Övre planets helkaklade badrum är utrustat med dusch, WC, tvättställ samt bastu.

Förutom bostadshuset finns också en friggebod/redskapsbod på tomten. Stort garage om ca 45 kvm. Den framför garaget asfalterade uppfarten har plats för flertalet bilar.

Besiktning av huset är beställd och protokollet kommer att läggas upp när det finns tillgängligt.

Mer om mäklarna