Häggvik, Sollentuna

Nyckelvägen 12

Såld Besiktigad Försäkrad
  • 8 rum
  • 180 kvm
  • Villa

Ett friliggande gavelkedjehus med härlig uteplats & trädgårdstomt!

Välkommen till ett välplanerat och rymligt gavelkedjehus om 1 1/2 plan i attraktiva Häggvik. Detta stora kedjehus bjuder på öppna sociala ytor som följ upp av ett stort härligt trädäck och trädgårdstomt. Huset har genomgått flertal renoveringar och är i väldigt bra skick. Genomgående i detta hus är de stora fönsterpartierna som ger ett fantastiskt ljusinsläpp.
Entréplan med rymlig entrédel med goda förvaringsmöjligheter, ett stort vardagsrum med egen matsalsdel, ett modernt och rymligt kök öppet mot den stilfulla matsalen med stora fönsterpartier samt utgång till det härliga trädäcket. Vidare en nyrenoverad tvättstuga, 2 bra sovrum samt 2 våtutrymmen. Från entréplan nås det husets stora garage. Övre plan rymmer 3 stora sovrum. Detta plan bjuder även på ett stort smakfullt badrum. Från husets master bedroom finner du utgången till en trevlig balkong. Från denna balkong får du en fin och öppen vy på grund av husets gavelläge.
Fastigheten har ett mycket lugnt och centralt läge i Sollentuna med närhet till Häggviks pendeltågstation, bussar, Sollentuna centrum, sport/simhall och badminton/tennishall. På några hundra meters avstånd finns både förskolor, grundskolor och gymnasieskola. För dig som njuter av naturen finns Järvafältet i närheten. Här finns bondgårdar, motionsslingor, insjöar och café. I Norrvikensjön kan du bada, paddla kanot eller åka på vintertur med skridskor eller skidor. Du bor även med närhet till Edsvikens vatten och grönområden i Edsbergsparken.

Mer om mäklarna