Edsviken, Sollentuna

Rosenhillsvägen 17

Såld
  • 6 rum
  • 119 kvm
  • Villa

Charmig villadröm på plan & solig tomt!

Välkommen till denna charmiga familjevilla på totalt 191 kvm (boa 119 & bia72) i ett plan med inredd vind och hel källaren. Solig villatomt på 1051 kvm med lummiga häckar, flera äppelträd, bärbuskar, planteringar samt plan gräsmatta för lek och spel. På tomten finns carport med förråd, lekstuga och friggebod. Villan som är byggd 1934 och tillbyggd 2009 har låg energiförbrukning tack vare bergvärme. Här bor man på lugn återvändsgata mitt i uppväxt attraktivt villaområde men med ett mycket centralt läge med endast en kort promenad till pendeltåg och bussar.

Entréplan som är tillbyggt har har stora och välkomnande sociala ytor som gör detta hem perfekt för familjer som älskar att umgås. På detta plan finns en rymlig hall, loungerum med kamin, matsal, vardagsrum, kök, fräscht badrum och ett sovrum med utgång till stor och solig altan. På övre plan finns två mysiga sovrum med sovalkov, bägge med varsin takkupa. I Källarplan finns ytterligare ett rejält sovrum, badrum med bastu, separat toalett, pannrum/förråd, matkällare och ett stort hobbyrum med grovingång och tvättstugedel.

Villan har ett lugnt läge i attraktiva Edsviken med närhet till badstrand, tennisklubb, fina promenadstråk längst Edsvikens vatten till bl.a. Ulriksdals slottsträdgård. Mycket trivsamma omgivningar med båtklubbar, badklippor och stränder samt skridskoåkning vintertid. Kort promenad till Edsvikens torg med Gateau och gym samt mysiga Edsvikens Gelateria med uteservering. Inte långt till friidrottsanläggningar, skridskohall, sim- och sporthall och Edsbergs slottspark. Bra kommunikationer med 10 minuters promenad till Helenelunds pendeltågsstation med flera busslinjer bl.a. direktbuss till City. Snart kommer även tvärbanan till Helenelund. Inte långt till flera förskolor och mycket nära till både populära Tegelhagsskolan och Helenelundsskolan. Mao ett mycket bra och eftertraktat läge i Edsviken!

Mer om mäklarna