Edsviken, Sollentuna

Vikingavägen 10C

Såld
  • 7 rum
  • 185 kvm
  • Villa

Rymlig villa med mycket bra läge i Edsvikens villastad

Med ett mycket bra läge i Edsvikens villastad ligger denna trevliga och välskötta villa från 2002. Huset har en boyta om 185 kvm samt biyta om 58 kvm fördelat på 7 rum varav 4-5 sovrum. På entréplan finner man ett stort vardagsrum med öppet till nock och en braskamin. Rymligt kök med burspråk och matplats. Tre möjliga sovrum samt ett stort badrum. Nedre plan består av ett väl tilltaget allrum med utgång till tomten och den stora altanen på baksidan. Två bra sovrum samt ett stort badrum/relaxrum med bastu. Rymlig tvättstuga med groventré. Gott om förvaring i stor klädkammare/förråd.

På tomten finns ett vidbyggt dubbelgarage där souterrängvåningen på baksidan är inredd som en lägenhet om 2 rum med pentry. Perfekt för generationsboende, egenföretagare eller om man vill hyra ut.

Påkostad trädgårdstomt med fina planeringar samt stenläggningar vid entrén och uteplatsen. I anslutning till uteplatserna finns ett trevlig inglasat uterum. Fastigheten har ett fritt läge och angränsar mot allmänning/Dalboparken. Beläget i attraktiva villaområdet Edsviken och mycket nära till båtklubb och Strandvägens badstrand. Endast några minuters promenad till pendeltågsstation och Sollentuna Centrum, även nära Kista och Stinsens köpcenter.

Mer om mäklarna