Edsviken, Sollentuna

Scoutvägen 31

Såld
  • 5 rum
  • 134 kvm
  • Villa

1-plansvilla belägen på en plan och soldränkt hörntomt vid återvändsgränd

Varmt välkommen till denna villa med allt på ett plan, belägen i det populära villaområdet Edsviken. Huset är byggd 1975 och har varit i familjens ägo ända sedan det byggdes. Boyta är 134 kvm vilket känns extra rymligt när allt är på ett plan utan trappor som stör. Villan har en uppvuxen och plan trädgårdstomt på lugna Scoutvägen med endast ett grannhus och i övrigt vetter tomten mot lugn allmänning. På husets framsida finns en härlig uteplats/altan i bästa solläge. När man stiger in i huset möts man av en inbjudande entré med kapputrymme och förvaring. Från hallen är det öppet mot de väl tilltagna sällskapsutrymmena som innehåller en vardagsrumsdel samt en stor matsalsdel som ligger i anslutning till det öppna köket. Intill entrén finns också ett sovrum och en gästtoalett. När man lämnar sällskapsdelen kommer en separat sovrumsavdelningen med 3 sovrum, ett badrum med bastu och tvättstuga med groventré mot husets baksida. Separat garagebyggnad om ca 25 kvm med en vidbyggd förrådsdel om ca 17 kvm.

Fastigheten har ett mycket bra och lugnt läge och är granne med Tegelhagen och Tegelhagsskogens naturreservat med skog, stigar och promenadstråk längst Edsvikens vatten. Här finns trivsamma omgivningar, utegym med strålande utsikt, båtklubbar, badberg och stränder. Mycket nära friidrottsanläggningar, skridskohall, slalombacke, sim- och sporthall men även promenadavstånd till flera förskolor och skolor.

Bra kommunikationer med citybussar på Sollentunavägen, lokalbussar och pendeltågstationer på kort promenad både vid nya Sollentuna C och Helenelunds C. Varmt välkomna till Scoutvägen 31 i Edsviken!

Mer om mäklarna