Edsviken, Sollentuna

Skansvägen 34B

Såld
  • 7 rum
  • 193 + 16 kvm
  • Villa

Familjevilla med stor trädgårdstomt och sjönära läge!

Med ett fantastiskt läge i Edsviken finner ni denna trevliga souterrängvilla som är belägen på en stor trädgårdstomt på hela 1137 kvadratmeter. Varmt välkomna till 209 kvm (boarea 193, bia 16) fördelade på två våningsplan. Familjevillan med sjönära läge på attraktiv adress i hjärtat av Edsviken!

Med ett fantastiskt läge i Edsviken finner ni denna trevliga souterrängvilla som är belägen på en stor trädgårdstomt på hela 1137 kvadratmeter. Varmt välkomna till 209 kvm (boarea 193 kvm, biarea16 kvm) fördelade på två våningsplan. Familjevillan har ett sjönära läge på attraktiv adress i hjärtat av Edsviken bara ett par hundra meter från bryggor och strand. Huset har en mycket tilltalande planlösning med generösa ytor för socialt umgänge, hela fem sovrum (möjlighet för 6 sovrum) och fantastiska uteplatser varav trädäcket som bjuder på rikligt med kvällssol.

Övre plan bjuder på en öppen planlösning mellan hallen, det hemtrevliga köket, vardagsrummet samt matsalsdel. Från denna hemtrevliga yta med ljusinsläpp från flertal väderstreck har du utgång till den stora balkongen och det härliga trädäcket. Vidare finns här ett badrum och hela 3 sovrum. Från hallen på övre plan finner du trappan ned till villans entréplan. Entréplan med 2 stora sovrum, ett rymligt allrum med charmig öppen spis och den lyxiga tvättstugan/badrummet med WC, badkar, bastu, förråd samt tvättmaskin och torktumlare. Från tvättstugan nås pannrummet och en groventré. Detta välplanerade och hemtrevliga huset är beläget på en solig trädgårdstomt med högt läge på 1137 kvm med flertal härliga uteplatser. Från tomtens framsida och från balkongen får du en magisk utsikt över Edsvikens vatten. Isolerat garage om ca 20 kvm med plats för 1 bil samt förvaring samt uppställningsplats med plats för 2 bilar.

Beläget i attraktiva villaområdet Edsviken ett stenkast från båt och badliv sommartid och skridskoåkning vintertid. Närhet till båtklubbar, tennisbanor, Edbergs slottsträdgård och Strandvägens samt Tegelhagens badstränder. Barnvänligt område med flertalet förskolor/skolor i området.

Återigen varmt välkomna till en riktigt trevlig villa för den stora familjen!

Mer om mäklarna