Edsängen, Sollentuna

Bäckvägen 1A

Såld
  • 4 rum
  • 112 kvm
  • Villa

Fint gavelradhus med byggår -13. Trevlig uteplats på baksidan med tak. Tre sovrum och två badrum.

Välkommen till ett modernt gavelradhus som är byggt -13 i Edsängen. Härlig altan på baksidan med infravärme och delvis under tak. Tre bra sovrum på övre plan.
Två badrum varav ena med både tvättmaskin och torktumlare. Två parkeringsplatser på husets framsida. Tomt på gaveln av huset.

Välkommen till detta moderna radhus i nyskick med byggår -13. Boyta 112 kvm fördelat på 4 rok varav 3 sovrum samt 8 kvm isolerat förråd på baksidan. På entréplan finns ett trivsamt kök med bardisk, öppet mot det trevliga matplatsen, vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till en stor trädäckad uteplats på baksidan med infravärme och delvis under tak. Vidare ett helkaklat duschrum och isolerat förråd vid uteplatsen. På övre plan finns tre sovrum, walk-in-closet, förråd och ett rymligt badrum med badkar tvättmöjligheter. Sammantaget, ett ljust och rymligt radhus med låga driftkostnader, bra läge med närhet till skog och natur, löpspår men också till förskola, skola, centrum och kommunikationer. Två st parkeringsplatser på husets framsida.

Mer om mäklarna