Skultuna, Skultuna

Granlidsvägen 9

Såld
  • 5 rum
  • 114 kvm
  • Villa

Villa i toppskick med skogen som närmsta granne!

Välkommen till ditt drömhem på Granlidsvägen 9 i charmiga Skultuna.
Detta fantastiska hem är mer än bara en fastighet - det är en livstilsoas. Med en yta på 114 kvm plus ytterligare 150 kvm underbart utrymme, erbjuder detta hem en kombination av modern elegans och en känsla av tidlös charm.

Stig in i entrén och förbered dig för att bli överväldigad av skönheten i denna smakfullt renoverade bostad.
Entréplanet är en hyllning till modern design med ett kök som inte bara är en plats för matlagning utan en plats för samling och gemenskap. Med en generös köksö, gott om förvaring och högkvalitativa apparater är detta kök en kulinarisk drömm.
Vidare in i vardagsrummet möts du av en atmosfär av avkoppling och välbefinnande. Här kan du njuta av kvällar med nära och kära eller ta en kopp kaffe på den expansiva trädäckade altanen som smälter samman med naturen.

Med tre väl tilltagna sovrum på entréplanet finns gott om plats för hela familjen eller gäster. Det toppmoderna badrummet är en fristad för avkoppling med eleganta detaljer och lyxiga bekvämligheter.
Här finns även en gäst-wc i gott skick.

Källaren är en extra bonus, delvis renoverad och redo att anpassas efter dina behov.
Med extra sovrum, förvaringsutrymmen och en praktisk tvättstuga finns det gott om potential för ytterligare komfort.

Denna pärla har också genomgått betydande uppgraderingar och förbättringar senaste åren, inklusive ett nytt tak, dränering, elsystem och en helt ny energieffektiv bergvärmepump, vilket ger dig lugn och ro när det gäller underhåll.

Med en generös tomt på 818 kvm och en naturskön omgivning är detta en möjlighet att skapa din egen idylliska trädgårdsoas. Låt din fantasi flöda och skapa din drömtomt precis utanför dörren.

Sammanfattningsvis erbjuder detta hem på Granlidsvägen 9 en harmonisk kombination av stil, funktion och möjligheter. Missa inte chansen att uppleva detta unika tillfälle att skapa ditt livs hem.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna