Norra Sköndal, Sköndal

Lapphundsgränd 13

Såld
  • 5 rum
  • 137 kvm
  • Villa

FINT OCH ENERGIEFFEKTIVT 2-PLANSRADHUS I LUGNA OMGIVNINGAR

Välkomna till detta fina och hemtrevliga radhus i trevliga Norra Sköndal. Här erbjuds ett energisnålt, stilrent och bekvämt boende. Bostaden har energiklass B vilket gör att du kan söka grönt bolån. (Rabatterad ränta)

Ett av de bästa fördelarna med detta radhus är den smarta satsningen på energieffektivitet. Säljarna har installerat en modern bergvärmepump som inte bara är miljövänlig, utan också har sänkt energikostnaderna med många tusenlappar per månad. Med vattenburen golvvärme på hela entréplanet och vattenburna radiatorer på övervåningen, kommer ni att njuta av ett konstant behagligt inomhusklimat året om.

Radhuset på 5 rum och kök erbjuder de sociala ytorna såsom kök, vardagsrum och uteplatser på entréplan och fyra bra sovrum på övervåningen. Det stora och generösa vardagsrummet kan enkelt anpassas efter egna önskemål och om behovet uppstår, kan här skapas ytterligare ett sovrum. De två uteplatserna, en på framsidan och en på baksidan, ger möjlighet till sol hela dagen. På övervåningen finns också en balkong som är perfekt för att njuta av kvällssolen.

Sedan nuvarande ägare flyttade in för drygt 10 år sedan har bostaden renoverats och rustats upp både utvändigt och invändigt. Fasaden och taket renoverades 2013 och fönstren byttes ut 2016. Öppen fiber är installerat, vilket ger dig snabb och pålitlig internetuppkoppling.

Två garageplatser ingår samfällighetsavgiften. Dessutom planerar samfälligheten för laddstolpar för elbilar.

Bostaden är belägen i lugna kvarter omgivet av vacker natur, stora gräsytor och skogsdungar som lockar till friluftsliv och avkoppling. Flera lekplatser finns runtom i området. Flera förskolor och grundskolor finns inom bekvämt avstånd. För den som uppskattar natur och friluftsliv finns Nackareservatet, med sina sjöar, joggingspår och skidspår i närheten. Även Hellasgården, med bad, minigolf och andra aktiviteter, är också nära till hands. Sjöarna Flaten och Drevviken erbjuder vackra naturområden som du når på kort gångavstånd.

Här bor du ett stenkast ifrån busshållsplatsen Norra Sköndal där bussarna går i princip hela tiden. Här ifrån går bussarna till Gullmarsplan på c:a 10 minuter, även under rusningstrafik och nattetid. Dessutom når du Stockholm city med direktbuss på under 30 minuter. Med bil tar du dig snabbt ut på Nynäsvägen och vidare till exempelvis Haninge, Farsta eller city.

Detta radhus är en pärla som kombinerar komfort, energieffektivitet och naturskön omgivning. Missa inte chansen att bli den stolta ägaren till detta unika hem på Lapphundsgränd 13.

Mer om mäklarna