Skogstorp, Skogstorp

Lievägen 6

Såld
  • 6 rum
  • 155 kvm
  • Villa

På återvändsgata i populära Skogstorp

På lugn återvändsgata i populära Skogstorp ligger detta trevliga och välvårdade kedjehus i 1,5-plan. Sex rum och kök fördelat på 155 kvm med byggår 1974. För den som är i behov av fler sovrum går det att göra ytligare två sovrum. Carport med plats för två bilar samt ett isolerat förråd. Fiber finns.

På lugn återvändsgata i populära Skogstorp ligger detta trevliga och välvårdade kedjehus i 1,5-plan. Sex rum och kök fördelat på 155 kvm med byggår 1974. Vardagsrum i vinkel med fint parkettgolv och utgång till altan som ligger i bra solläge. Rymligt kök med köksö och plats för stort matbord. Två badrum, ett på vardera plan, det ena med dusch och det andra med badkar. För den som är i behov av fler sovrum går det att göra ytligare två sovrum och därmed ha totalt sex sovrum. Carport med plats för två bilar samt ett isolerat förråd. Fiber är indraget.

Attraktiva Skogstorp är ett familjärt bostadsområde med närhet till naturen samtidigt som det är ett bekvämt avstånd till centrala Eskilstuna. Den korta sträckan till centrum nås via utmärkta förbindelser med buss eller cykelbana. I Skogstorp finns frisör, mataffär, pizzeria och gym. Från bostaden är det endast en kort promenad till Skogstorpsskolan som har både förskoleklass och årskurs 1-9.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna