Skogstorp, Skogstorp

Krokvägen 14

Såld
  • 3 rum
  • 98 kvm
  • Villa

Välplanerade kvadratmetrar i omtyckta Skogstorp

Yteffektivt boende med bra planlösning som möjliggör tre sovrum av god storlek. Flera trevliga uteplatser. Friliggande enkelgarage.

Varmt välkommen till Krokvägen 14 och denna 1/2-plansvilla med källare om 98 + 39 kvm till salu. Här erbjuds ett yteffektivt boende med bra planlösning som möjliggör tre sovrum av god storlek. Rymligt vardagsrum med fönster i tre väderstreck som rymmer både soffgrupp och matgrupp. Nya treglas isolerfönster. Huset är beläget på en grönskande friköpt tomt om 1286 kvm med flera trevliga uteplatser att nyttja så som altan med paviljong, inglasat uterum samt en stor balkong med eftermiddags- och kvällssol. Rogivande trädgårdstomt med stora gräsytor och friliggande enkelgarage med verkstad byggt 2012 samt förrådsbyggnad. Bra busskommunikationer direkt intill med bussar till Eskilstuna centrum.

Skogstorp är ett familjärt bostadsområde med närhet till naturen ca 4-5 km söder om Eskilstuna centrum. Här finns bl.a. förskola, skola årskurs 1-9, gym, pizzeria, fotbollsplan, bra affär, goda kommunikationer och fina strövområden intill Eskilstunaån.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna