Hammarö, Skoghall

Dahlgrensvägen 5

REDO™ Besiktigad Försäkrad
  • 4 rum
  • 186 kvm
  • Villa

Rymlig enplansvilla på populära Götetorp med tillhörande lägenhet för uthyrningsmöjligheter!!

Nu finns tillfället att förvärva denna fina enplansvilla på mycket eftertraktade Götetorp!

Bostaden ligger på en lugn och insynsskyddad återvändsgata med ett stort plus för en fullt utrustad 2-rumslägenhet på gården som idag hyrs ut, vilket bidrar till en fin extrainkomst för den som önskar.
Intill garaget finner du även ett isolerat uppvärmt och inrett rum som är ett ypperligt ungdomsrum eller gästrum med egen ingång.

Huvudbostaden erbjuder ljusa fina ytskikt. En social öppen planlösning mellan matdel och allrum och ett härligt ljusinsläpp från fönsterpartier från två håll.
Idag finns tre sovrum, men med enkla medel kan du få ytterligare ett om så önskas. Kök och duschrum har tidlösa färger och materialval. Från köket når du en härlig altan och en lättskött trädgård som ger plats för mycket lek och bus.

Här bor du med närheten till affärer, barnomsorg med nyrenoverade skolor och förskolor. På gångavstånd finner du även ishall, tennisbanor, fotbollsplaner, innebandy och motionsspår. På bara några minuter tar du dig till Skoghalls centrum som erbjuder affärer, restauranger, vårdcentral och andra bekvämligheter, men du tar dig även via bra bussförbindelser in till Karlstad centrum eller Bergviks handelsområde.

Miljön på Hammarö är fantastisk! Här kan du njuta av härliga promenader i naturen och ta uppfriskande dopp från både brygga, klippa och strand i Vänerns uppfriskande vatten.

Nu finns chansen att förvärva detta guldkorn!

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för visning.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Hammarö, Skoghall

Dahlgrensvägen 5

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.