Haga, Skoghall

Skoghemsvägen 28B

Såld
  • 5 rum
  • 143 kvm
  • Villa

SMAKFULLT RENOVERAD OCH CHARMIG 30-TALSVILLA

Här erbjuds en smakfullt renoverad och charmig 30-talsvilla på attraktiva och familjevänliga Haga. Här bor ni i ett modernt hus som genomgått omfattande och påkostade renoveringar med fina detaljer som ger en extra hemtrevlig känsla. Perfekt läge för barnfamiljen!

Här erbjuds en smakfullt renoverad och charmig 30-talsvilla på attraktiva och familjevänliga Haga. Här bor ni i ett modernt hus som genomgått omfattande och påkostade renoveringar med fina detaljer som ger en extra hemtrevlig känsla. Boendet är med sina 143 kvm väl genomtänkt med bra planlösning som erbjudet gott om sällskapsytor. Perfekt läge för barnfamiljen!

Ett urval av renoveringar som gjorts senaste åren:
- Köket är renoverat med uppdaterade vitvaror 2022
- Ytskikt i kök, hall, matsal och vardagsrum. Nya golv i form av enstavsparkett, klinkergolv i hallen.
- Badrum ÖP är gjort 2021.
Se fliken utförda renoveringar för fullständig information om vad som har gjorts.

Välkommen in i husets entré där ni möts av en praktisk hall med klinkergolv, klädkammare och garderober. Fullutrustat kök renoverat 2022 i härlig grå/grön kulör. Här finns gott om arbetsytor, förvaringsmöjligheter samt plats för matgrupp. Matsal med plats för större matsalsbord där gäster eller familj kan samlas för en trevlig middag. Vardagsrum med anslutning till bostadens altan på baksidan. Stort och praktiskt badrum med kaklade väggar och våtrumsmatta. Badrummet erbjuder mängder av förvaring i form av skåp och är även utrustat med en stor dusch, toalett och handfat.
Övre plan erbjuder tre sovrum, ett badrum samt en hall med möjlighet till kontorsplats. Badrummet på denna våning är renoverat 2021 och i toppskick. Här finns dusch, toalett, handfat med kommod, stor vägghängd spegel samt handdukstork. Huset har genomgående fina och påkostade golv.

Lättskött och insynsskyddad tomt med plats för både lek och spel. Närhet till förskola, skola, grönområden, kommunikationer, affär och Vänern med dess möjligheter till både bad och båtliv.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna