Skattkärr, Skattkärr

Skattkärrsvägen 75

Såld
  • 4 rum
  • 110 kvm
  • Villa

Charmig 20-tals dröm med friliggande dubbelgarage

Varmt välkomna till detta charmiga och välskötta hem, ett av Skattkärrs äldsta och mest karakteristiska hus! Beläget bara ett stenkast från förskolan, omgiven av natursköna områden och med utmärkta kommunikationsmöjligheter. Bostaden disponeras över ett rymligt vardagsrum, tre sovrum, ett exklusivt Ballingslövskök från 2017, två badrum samt ett friliggande dubbelgarage med tillhörande gästhusdel. Den stora grönskande trädgården erbjuder inte mindre än tre altaner i olika väderstreck, perfekta för sommardagar och trevliga grillkvällar. I det väl tilltagna garaget finns det gott om plats för förvaring. Där finns två portar, där den ena är högre för att kunna förvara båt eller husbil.

Huset har under årens gång genomgått renoveringar och underhåll. Bland annat har en luftvattenvärmepump installerats 2011, ny el i stora delar av huset inklusive automatsäkringar och Plejd-system för utomhusbelysning. Löpande har ytskikt renoverats i tidstypisk design för att bevara bostadens charm. Braskaminen i vardagsrummet är regelbundet sotad.

Här erbjuds en stor och härlig trädgård som bjuder in till såväl lek och spring som avkoppling bland äppelträd och en vacker syrenhäck.

Gångavstånd till lekplats, förskolor, Skattkärrsskolan, fotbollsplan, matvarubutik, grönområden och Vänern med dess möjligheter till både bad och båtliv!

Välkommen hem!

Mer om mäklarna