Östra fågelvik, Skattkärr

Brushanevägen 8

Såld
  • 5 rum
  • 127 kvm
  • Villa

MYSIG FAMILJEVILLA PÅ ÅTERVÄNDSGATA I OMTYCKTA SKATTKÄRR!

Varmt välkomna till barnvänliga Brushanevägen 8 och denna väl omhändertagna villa med inredd övervåning på lugn återvändsgata. Här finner ni en trevlig trädgårdstomt med växtlighet som äppelträd, ros- och syrénbuskar vilket bidrar till en harmonisk och insynsskyddad känsla. Boningshuset har 3 sovrum, men som med lätta medel kan göras om till 4 sovrum. Två renoverade och fräscha duschrum, där det ena är helkaklat och det andra renoverat 2022. Mysig inglasad del, perfekt att sitta och njuta med dagens första kaffekopp. Fint Rymligt kök med bra förvaring i både över- och underskåp bakom luckor samt utrymme för matbord. Här har man även investerat i nya vitvaror 2023 samt bytt till modernare köksluckor. Garage med stora möjligheter och förråd. Stort plus för fiber!

Utöver detta har man obegränsat sommarvatten gemensamt med grannar på en förmånlig kostnad om 300:-/ år.
Besiktningsprotokoll och energideklaration kommer inom kort!

Huset ligger med gångavstånd till lekplats, fotbollsplan och Skattkärrskolan med låg- och mellanstadium. Dessutom bara ett stenkast från Vänerns glittrande vatten!
Här i Skattkärr hittar ni även förskola, matvarubutik, badplatser samt bra bussförbindelser till Karlstad centrum med länstrafiken.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna