Enskededalen, Skarpnäck

Riksrådsvägen 32

REDO™ Besiktigad Försäkrad
  • 4 rum
  • 104 kvm
  • Villa

Möjligheternas hus på underbar och solig tomt

Välkommen till detta mycket charmiga 20-talshus med ett lugnt läge i omtyckta och efterfrågade kvarter. Här bor du i en svårslagen miljö där det ibland känns som tiden stått still men ändå med stadens puls och utbud runt hörnet. Du njuter av villaträdgårdarnas lummighet, syrendoft och fågelkvitter, med förskola/skola på bekvämt gångavstånd och med bara minuter till tunnelbana eller cykelstråk som tar dig in till stan på mindre än en kvart. Inte långt från huset ligger Lagmansplan som är en kvarterspark inbäddad som en lummig oas mellan de klassiska Enskedehusen. Även den vackra Skogskyrkogården liksom Nackareservatet ligger på bekvämt gång och cykel avstånd.

Huset har många vackra tidstypiska detaljer som tillsammans med en funktionell planlösning ger huset mycket känsla och atmosfär. Bottenvåningen erbjuder ett stort trevlig kök med charmig vedspis, rymligt vardagsrum med vackert trägolv i original och öppen spis. På huset övre plan finns idag tre sovrum som också de har de vackra original trägolven kvar samt ett badrum. Slutligen en klassisk källare som är helt oinredd men har alla möjligheter att inredas om behovet av flera rum finns.

Den lummiga och uppvuxna tomten (friköpt) har ett fantastiskt soligt läge och erbjuder en trädgård med gamla äppelträd, bärbuskar och potatisland med sol från morgon till kväll. Perfekt för den som tycker om att odla. Här finns också en skyddad veranda som med sin blandning av ute och inne är den naturliga platsen för måltider och avkoppling. samt såklart också plats för studsmatta som hjälper till att roa barnen i timmar utan att störa trädgårdens utseende.

Uppställningsplats under tak för bil finns. Enkel bod för redskap finns samt förrådsutrymme under verandan. Fiber är indraget.

Huset är i behov av renovering.

Välkommen hem.

OBS! Kommande hus. Maila gärna intresse redan nu för uppdateringar och info om eventuella förhandsvisningar.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Enskededalen, Skarpnäck

Riksrådsvägen 32

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.