Segeltorp, Segeltorp

Notariestigen 2

REDO™ Besiktigad Försäkrad
  • 7 rum
  • 165 kvm
  • Villa

Eksjöhus från 2024 med Sjöutsikt mot Långsjön

Välkommen till ditt drömhem - ett helt nybyggt Eksjöhus med mysigt läge med sjöutsikt ned mot Långsjön, Detta moderna hem en perfekt kombination av elegans, komfort och funktionalitet.

Med sina generösa 185 kvadratmeter fördelade på två plan, välkomnar huset dig med öppna armar till en värld av möjligheter. Från det ögonblick du kliver in genom dörren, möts du av en modern planlösning som balanserar harmoniskt mellan privatliv och sociala sammankomster.

På övre planet sträcker sig ett imponerande kök och vardagsrum ut, vilket blir navet för gemenskap och umgänge. Stora fönster ramar in utsikten över Långsjön och bjuder in naturligt ljus. Härifrån kan du stiga ut på den rymliga balkongen och låta dig omfamnas av solens varma strålar medan du njuter av en kopp kaffe eller delar minnen med nära och kära. Mysfaktor med installerad braskamin! Via köket når ni ut till trädgården på baksidan av huset. På de övre planet finner ni även ett fint badrum samt ett sovrum.

På det nedre planet finner du ett väl tilltaget allrum, perfekt för avkoppling och underhållning. Tre bra sovrum, tillsammans med badrum och separat tvättstuga erbjuder gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa. Huset värms upp med bergvärme och har vattenburen golvvärme på båda planen!

Med ett hus av detta kaliber är varje dag fylld med möjligheter och komfort. Låt detta Eksjöhus bli ditt hem och skapa minnen för livet i en atmosfär av modern lyx och tidlös skönhet. Blir första att flytta in på Notariestigen 2!

Bra läge i området i direkt anslutnings till Långsjön med mysiga promenadstråk runt sjö, lekplatser samt badplats. Bussar mot Stuvsta - Huddinge - Fruängen finner ni också i anslutning till bostaden.

Välkommen Hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Segeltorp, Segeltorp

Notariestigen 2

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.