Segeltorp, Segeltorp

Vaktstigen 4

Såld
  • 6 rum
  • 170 kvm
  • Villa

Högklassig och påkostad villa med magisk utsikt och sol från morgon till kväll

Spänn fast dig för nedan sätter vi nu nytt och välförtjänt rekord i superlativ!

2019 lät man skapa en fulländad och gedigen villadröm med en tanke bakom varje kvadratmeter. Stora, påkostade fönsterpartier med fantastiskt ljusinsläpp som skapar nya tavlor varje dag med sin magnifika utsikt ut över såväl vacker skog som horisonten långt bort. Med sitt höga läge kan man följa solens timmar från morgon till solnedgång och välja bland flertalet uteplatser, balkonger och lounge grupper.

Övervåningens öppna planlösning mellan kök och vardagsrum med braskamin som central punkt och alla fönsterpartier är svårslaget. Generösa ytor för såväl större soffgrupp som matgrupp och en extra takhöjd som ger en härligt känsla av luft och rymd. Här finns även anslutning till balkong om 24 kvm.

I huset finns även fyra bra sovrum och två högklassiga badrum som nyligen renoverats med modernt microcement och skapar en underbar SPA-känsla. Som om inte det vore nog så har man låtit bygga ut huset med en ,i princip, egen lägenhet som säljarna nyttjat själva som sitt egna sommarparadis. Här finns smakfullt kök med exklusiva vitvaror och ett stort allrum/sällskapsrum som med sina stora skjutdörrar flyter vidare ut i trädgården. Livskvalitet! Givetvis kan man omvandla denna del till generationsboende eller uthyrningsdel om så önskas.

Låt oss inte glömma terrassen högt uppe på tomtens ena hörn där vi hittar ett fint SPA-bad utan klor för trevligt umgänge.

Trädgården är av varierad karaktär i olika nivåer och har smyckats med belysning, plana gräsytor och diverse vackra växter och blomster.

Superlativen börjar ta slut och ändå kan man bara uppleva denna fastighet på plats för att få den rätta känslan.

Ett drömhem att trivas i.

Hjärtligt välkommen på visning!

Mer om mäklarna