Segeltorp, Segeltorp

Gamla Kyrkvägen 84

Såld Besiktigad
  • 5 rum
  • 135 kvm
  • Villa

Smakfullt gavelradhus lummigt belägen i slutet av återvändsgata utan insyn och vy över takåsarna!

Detta fantastiska gavelradhus med en totalyta om 169 kvm är en riktig pärla som är redo att välkomna en ny ägare!
Med en generös planlösning - som måste upplevas på plats - och smakfulla detaljer är detta hem perfekt för familjer som letar efter en fräsch och stilren bostad. Beläget i ett gavelläge längst ner på en lugn återvändsgata erbjuder det här radhuset en oas av lugn och privatliv.

Här bor du i ett familjevänligt område med närhet till bra skolor och förskolor, vilket gör det till en idealisk plats för barnfamiljer. Den optimala placeringen ger dig också bra tillgång till kollektivtrafik, vilket gör det enkelt att pendla till arbete eller ta sig mot city. Smidigt tar du dig även med bil. Till huset hör även ett garage varpå samfälligheten har beslutat om att installera laddbox.

Bostaden är väl omhändertagen och smakfullt inredd, vilket skapar en harmonisk atmosfär. De stora fönstren släpper in mycket naturligt ljus och ger en känsla av rymd. Ingen insyn från grannar vilket ger dig en känsla av avskildhet. Trädgården är lummigt inbäddad och perfekt för både lek och avkoppling.

Sammanfattningsvis är detta radhus i gavelläge en dröm för den som söker en fräsch och generös bostad i ett familjevänligt område med optimalt läge. Missa inte chansen att uppleva detta hem själv!

"Jag är mäklare och bor själv i Segeltorp. Har du frågor kring området? Tveka inte på att höra av dig. Allt från skolor, förskolor, grönområden, kommunikation mot city eller smidigheten som bilburen. Jag är bara ett samtal/sms bort! :) - Robin Rydén SkandiaMäklarna Huddinge"

Varmt välkommen till Gamla Kyrkvägen 84 och populära Segeltorp!

Mer om mäklarna