Huddinge, Segeltorp

Gamla Kyrkvägen 82

Såld
  • 5 rum
  • 135 kvm
  • Villa

Stort och eftertraktat radhus i hjärtat av populära Segeltorp!

Detta stilfulla radhus om 169 kvm (135 boa, 34 bia) är beläget i ett av Segeltorps mest eftertraktade områden! Med smakfull utformning och rymliga interiörer, är detta hemmet att växa i.
Gamla Kyrkvägen 82 är belägen i slutet av en återvändsgata med avkopplande atmosfär. När du kliver in i detta hem möts du av en rymlig och välkomnande interiör som genomsyras av en generös planlösning med flertalet sovrum. Ett välutrustat hus med bra uppvärmning, hemlarm (Sector Alarm) samt nyligen rengjort och behandlat tak. Man har även bytt fönster & två altandörrar, Mockfjärds.

Den lummiga baksidan med gräsmatta mot allmänning skapar en känsla av att vara omgiven av natur och grönska. Till detta har du även en generös uteplats på framsidan som nås från köket och ger dig möjlighet att njuta av frisk luft och vacker omgivning!
Denna bostad har allt du kan önska dig - smakfull planlösning, rymliga utrymmen och ett svårslaget läge! Missa inte chansen att göra detta till ditt drömhem.

Sedan många år har Segeltorp varit ett av hela södra Stockholms mest populära bostadsområden. Med en stark prägel av villor och radhus med välrenommerade skolor och förskolor har många funnit ro i den familjevänliga tillvaron mellan lekparker, idrottsplatser och naturen inte minst. Här bor man med närhet till allt!

"Jag är mäklare och bor själv i Segeltorp. Har du frågor kring området? Tveka inte på att höra av dig. Allt från skolor, förskolor, grönområden, kommunikation mot city eller smidigheten som bilburen. Jag är bara ett samtal/sms bort! :) - Robin Rydén SkandiaMäklarna Huddinge"

Bäckens samfällighet i Segeltorp:
Samfälligheten är en av de mest populära och omtyckta samfälligheter i området. Den är väl omhändertagen med god framtidsutsikt och tar väl hand om hus med omnejd. Man har två städdagar per år då det bjuds på korv och dryck.

För vidare info rekommenderar jag samfällighetens välinformerade hemsida www.baecken.org

Varmt välkommen till Gamla Kyrkvägen 82 och populära Segeltorp!

Mer om mäklarna