Segeltorp huddinge, Segeltorp

Bergsvägen 13

Såld
  • 6 rum
  • 167 kvm
  • Radhus

Familjevänligt gavelradhus, lummigt belägen med milsvid vy i solnedgången!

Detta charmiga och rymliga gavelradhus om 182 kvm (167 boa, 15 bia) är en sann pärla som erbjuder både komfort och funktion. Optimalt belägen nära till kommunikation, grönområden och vackra promenadstråk längs Långsjön, är detta ett perfekt hem för den naturälskande familjen.

Uteplatsen och tomten omgärdas av grönskande häck samt de anrika ekarna som bäddar in huset under de varma sommarhalvåret. Här har du gott om sol som når fram genom de grönskande träden, perfekt med lite skugga under de varmaste sommardagarna. Du har fri vy utan insyn under grillkvällarna och sommarhänget!

Sett till kommunikation så har du gångavstånd till tunnelbanans röda linje (Fruängen) samt buss 173 till Älvsjö eller Stuvsta för pendeltåg mot city, Odenplan, Arlanda m.m. Det finns flertalet lekplatser i området, samfällighetens egna lekplats ligger inbäddat bland husen.

När du kliver in genom dörren möts du av en välkomnande atmosfär och generösa utrymmen. Här finns fyra sovrum som ger hela familjen gott om plats att växa och trivas. Den lugna belägenheten längst ner på gatan gör att du kan njuta av ro och frid, omgiven av den pittoreska villaidyllen.

Uteplatsen är idealisk för att koppla av och njuta av solnedgången efter en lång dag. Tomten erbjuder möjligheter för både lek och avkoppling för hela familjen. Med allt detta och mer därtill är detta en bostad som du inte vill missa.

Välkommen till Bergsvägen 13 och Albackens anläggningssamfällighet!

Mer om mäklarna