Huddinge, Segeltorp

Jakobslundsvägen 8

Såld
  • 6 rum
  • 103 kvm
  • Villa

Eftertraktat gavelradhus i populära segeltorp! Belägen på lugn återvändsgatan med uteplats i sydväst

Välkommen till detta charmiga gavelradhus om 153 kvm (103 boa, 50 bia) med en genuin villakänsla som genomsyrar varje hörn. Beläget i populära och eftertraktade Segeltorp erbjuder detta hem en harmonisk och lätthanterad tomt där trivseln står i fokus.

Den perfekta platsen i Segeltorp ger dig närhet till allt du behöver. Med bekväm närhet till kommunikationer blir din vardag både smidig och effektiv. Här kan du njuta av en trivsam samfällighet där trevliga grannar och en gemenskap i en lummig miljö skapar en fantastisk atmosfär. Beläget på en återvändsgata ger detta hem en trygg och lugn omgivning där barnen kan leka fritt och säkert.

Straxt intill finns Långsjön och idylliska Herrängens Gård bara ett stenkast bort, perfekta platser för avkoppling och återhämtning. Långsjön erbjuder sol & bad på sommaren samt skidor/skridskor på vintern. För den som föredrar stadspulsen ligger Fruängen med tunnelbana inom bekvämt promenadavstånd.

Sammanfattningsvis erbjuder detta gavelradhus en unik kombination av bekvämlighet, trivsel och närhet till både stadsliv och natur. En perfekt plats att kalla hemma för dig och din familj.

Samfälligheten Segeltorps gård:
Segeltorps gård är verklighetens, historiens och nutidens Segeltorp - anno 1964. Den gröna föreningen är belägen kring den lummiga ekdungen (med kulturskyddade ekar från 1600-talet) mellan Jakobslundsvägen och Dalvägen. Smakfullt belägen i populära Segeltorp! Man tar väl hand om sina gemensamhetsytor med familjära städdagar och trivsam grannsämjan! Samfälligheten har gemensam park, kommunikationsytor, garage, parkeringsplatser och lekplatser. Samfälligheten sköter löpande underhåll och förbättringar. Beskäring av stora träd i dungen samt avverkning.

Varmt välkommen till Jakobslundsvägen 8 och Segeltorps gård!

Mer om mäklarna