Segeltorp

Orrvägen 23B

Såld
  • 7 rum
  • 185 kvm
  • Villa

Renoveringschans! Stor 2-plans villa i Segeltorp med garage

Nu saluförs denna villa på populär adress i Segeltorp, med praktisk närhet till såväl skola, förskola, matbutik, buss och övrig service. Bostaden är i behov av lite kärlek och ompyssling men i gengäld ges här chansen att skapa drömboendet. Huset innehar en plan trädgårdstomt som erbjuder gott om plana gräsytor, altan på framsidan och en skyddad baksida samt rejäl uppfart och garage för bilar, cyklar och mopeder.

Huset disponeras över två våningsplan med totalt 5 sovrum, 2 nere och 3 uppe, med möjlighet att dela av för ytterligare om så önskas. Ett badrum på varje våning samt en extra wc och bastu. Generöst med sociala ytor på bägge våningsplanen och flera goda förvaringsytor samt separat tvättstuga.

Området erbjuder mycket av allt. Med promenadavstånd nås såväl Gömmarens naturreservat som badplats vid Långsjön. För den bilburne så tar det bara ett par minuter till E4:an, annars går bussen mot såväl Fruängen som Stuvsta och Huddinge. När det ska storhandlas finns Kungens kurvas handelsplats på behagligt avstånd som även erbjuder biosalonger och restaurangupplevelser i Heron City.

Sammanfattningsvis en sällsynt chans att skapa drömboendet.
Varmt välkomna på visning!

Mer om mäklarna