Västanbyn, Sandviken

Länsmansvägen 10

REDO™
  • 5 rum
  • 127 kvm
  • Villa
Högstbjudande 1 795 000 kr

Rymlig villa i Västanbyn!

Denna charmiga 1 1/2 plansvilla med källare är belägen i ett fridfullt och barnvänligt område, vilket gör den till ett utmärkt val för den som söker en trivsam och praktiskt utformad bostad.

Källarplanet erbjuder en mångfald av användningsområden med bland annat ett badrum komplett med bastu för avkoppling och välbefinnande. Ett hobbyrum, som kan användas som ett gym eller för andra aktiviteter, ger utrymme för personliga intressen och kreativitet. Dessutom finns det en tvättstuga, ett pannrum och gott om förrådsutrymmen för optimal förvaring samt strukturerad boendemiljö.

På entréplanet välkomnas du av ett rymlig hall som sedan tar dig till det luftiga köket och vardagsrummet. Vardsrummet är komplett med en mysig kamin för extra värme och atmosfär. Köket är välutrustat med generösa arbetsytor och gott om förvaringsmöjligheter, vilket gör det till en idealisk plats för matlagning och social samvaro. Intill ligger matrummet med stora glaspartier som släpper in härligt solljus och ger en öppen känsla.

Boendet är fördelat på tre generösa sovrum, varav ett beläget på entréplanet. De två återstående sovrummen återfinns på övervåningen, här finner du även en WC. Det inglasade uterummet och soldäcket bjuder in till trevliga stunder med familj och vänner, härligt västerläge med kvällssol.

Huset har låga driftkostnader och är energieffektiv (B-klass), vilket är en förutsättning för att få ett grönt bolån (rabatt på bolåneräntan).

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Västanbyn, Sandviken

Länsmansvägen 10

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.