Christine Vanberg

Fastighetsmäklare 070-694 05 55

Värdera din bostad med mig

Jag hjälper dig värdera din bostad helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Värdera

Om Christine

Oavsett om det är din första bostadsaffär eller om du har erfarenhet från tidigare affärer, strävar jag efter att göra vårt samarbete minnesvärt. Jag förmedlar bostäder både i Sandviken/Ockelbo/Hofors och Gävle, och mitt främsta fokus är att säkerställa att mina kunder känner sig nöjda och trygga med att överlåta sin bostadsförsäljning till mig.

Mitt arbete präglas av högt engagemang och personliga relationer samt en strävan efter att alltid vara tillgänglig för både säljare och köpare. Dessutom har jag ett starkt intresse för inredning och styling samt ett skarpt öga för detaljer. Detta innebär att jag kan hjälpa till att framhäva din bostads unika kvaliteter och skapa en attraktiv presentation som lockar potentiella köpare. Genom att lägga till det personliga och professionella präglet till varje bostadsvisning strävar jag alltid efter att skapa en minnesvärd upplevelse för både säljare och köpare.

Om du behöver en värdering, funderar på att sälja eller helt enkelt är nyfiken på bostadsmarknaden, står jag redo till tjänst. Mitt mål är att skräddarsy den bästa lösningen utifrån dina förutsättningar och önskemål, och göra det som krävs för att säkerställa en framgångsrik försäljning, oavsett rådande marknadsläge. Kontakta mig om du funderar på att sälja, köpa eller bara önskar en pålitlig mäklarkontakt för framtiden!

Jag finns i

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera din bostad med mig

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer vi att kontakta dig.