Boo Gård, Saltsjö-Boo

Viltstigen 10

Besiktigad Försäkrad
  • 5 rum
  • 164 kvm
  • Villa
Utgångspris 9 995 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Modern familjevilla med det där lilla extra!

Här finns allt från bastu och bubbelpool till Attefallshus, friggebod, stort garage och lyxig altan i sydvästligt läge!

Välkommen hem till denna moderna och mycket smakfulla familjevilla med genomtänkta detaljer och välplanerade kvadratmeter. Huset totalrenoverades såväl in- som utvändigt mellan 2012-2014 och håller genomgående mycket hög standard båda vad gäller maskinell- och materiell utrustning. Bostaden är kostnadseffektiv och har både bergvärme och FTX-system, här finns även ett Attefallshus i skyddat läge som enkelt kan hyras ut.

I den soliga trädgården hittas allt från äppelträd till krusbärsbuskar och en välskött gräsmatta med tillhörande robotgräsklippare, tomten är inbjudande för både stora och små med gott om plats för både lek och festligheter. Parkering kommer vara ert minsta problem även vid stora sammankomster, här finns två garage, dubbla cartports och två stora uppfarter. På tomten står även en friggebod med två separata ingångar som idag används som förråd.

Inne i huset möts ni av genomtänkta idéer som nätverksuttag i de flesta rum, upphöjd disk-, tvättmaskin och torktumlare. Samtliga våtutrymmen är helkaklade och bostaden har genomgående påkostade materialval. På källarplan bjuds både ett eget biorum och en stor tvättstuga med egen ingång, bastu och takdusch. Här finns även två sovrum, klädkammare, toalett och ett garage. På övre plan hittar ni de sociala ytorna med vardagsrum och kök i halvöppen planlösning mot matplats. Här finns stämningsfull braskamin och läcker fondvägg av okantad ek. Köket bjuder både generös arbetsyta och god förvaring. Här finns också två sovrum varav det ena med utgång till husets balkong, stort badrum och en läcker altan med stenklädd lecamur och bubbelpool. Ett hus som helt enkelt har något för alla.

Området är populärt bland barnfamiljerna och en kort bit bort finns både lekplats och fotbollsplan. Områdets smultronställe är vackra Bagarsjön som är känd för sitt varma vatten. Här finns badplats som bjuder på sandstrand, bryggor och hopptorn och på vintern plogas det för långfärdsskridskor. I närheten finns också Boovallen där Boo FF spelar och Björknäs IP med ishall och friidrottsplats. Flera skolor och förskolor finns i området som Boo gård skola, Lännersta skola och Johannes Petri skola. Här bor ni också med närhet till Orminge Centrum med ett stort kommersiellt utbud och goda kommunikationer med flera busslinjer till Slussen.

Boka visning

  • Varmt välkomna till öppen visning! För bästa service, vänligen anmäl ert intresse på mäklarens hemsida alt. direkt till ansvarig mäklare.

  • Varmt välkomna till öppen visning! För bästa service, vänligen anmäl ert intresse på mäklarens hemsida alt. direkt till ansvarig mäklare.

Mäklare

Bostadsfakta

Media

Bilder

Planritning

Boo Gård, Saltsjö-Boo

Viltstigen 10

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.