Björknäs, Saltsjö-Boo

Kocktorpsvägen 54B

Besiktigad Försäkrad
  • 8 rum
  • 191 kvm
  • Villa
Utgångspris 7 995 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Magiskt familjevilla med bastu, bubbelpool och altan i söderläge.

Välkommen hem till familjevänliga Kocktorpsvägen och denna imponerande villa uppförd 1970, bostaden som genomgått betydande förändringar med dubbla tillbyggnader under 2002 har förvandlats till ett modernt och familjevänligt paradis. Ett av de mest iögonfallande dragen är det vinterisolerade uterummet som ger möjlighet att njuta av de vackra omgivningarna året runt. Här bjuds stora glaspartier, högt i tak, synliga takbjälkar och värmande braskamin, en underbar plats för familjen att samlas för trivsamma middagar eller avkopplande stunder med vänner. Huset bjuder också en stor relaxavdelningen med både bastu och bubbelpool, perfekt för avslappning och minneskapande stunder. Bostaden har löpande underhållits och renoverats med bland annat ett lyxigt Marbodalkök från 2018, badrummen är helkaklade och de nedre badrummet fick nytt porslin så sent som 2020. Huset rymmer idag fem lättmöblerade sovrum som alla ger plats åt både säng, förvaring och övrig önskvärd möblering. Här finns också generösa sociala ytor på båda våningsplan vilket välkomnar underhållande sammankomster.

Tomten är lättskött och bjuder på plan gräsmatta, små kuperade bergsdelar och fruktträd som plommon och äpple, här finns både en mysig lekstuga och praktisk friggebod. Till huset hör ett gediget garage och på uppfarten finns plats för ytterligare bilar. Läget på Kocktorpsvägen är optimalt för familjer som söker en trygg och barnvänlig miljö, nära till skolor, parker, bad och bekvämligheter. Närmst ligger den välskötta Kocktorpssjön som bjuder på liten strand och brygga. Intill sjön finns stor fotbollsplan och ett utegym. Sjön angränsar till det populära naturreservatet Tollare Träsk med upplysta elljusspår, stockholmsberget och liten sjö där många åker skridskor på vintern. I närområdet finns också flera restauranger och caféer som The Old Smokehouse, Lindebergs Bageri, Centralkonditoriet, Jetz burger för att nämna några.

Med generösa sovrum, stora sociala ytor, lättskött tomt, avslappnade relaxavdelning och lyxigt uterum är detta kort och gott en magisk plats för hela familjen att skapa varaktiga minnen. Huset passar både er som vill flytta in direkt och bara njuta men även er som vill använda kreativiteten och bygga vidare på just era visioner.

Missa inte chansen att förvärva detta fantastiska hem, en perfekt kombination av charm, modernitet, potential och trivsel!

Boka visning

  • Varmt välkommen till visning! Obligatorisk föranmälan sker på mäklarens hemsida alt. direkt till ansvarig mäklare.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Björknäs, Saltsjö-Boo

Kocktorpsvägen 54B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.