Kungsängen, Sala

Hyttgatan 39G

Såld
  • 5 rum
  • 132 kvm
  • Villa

Centralt radhus i absolut toppskick!

Välkommen till ditt framtida drömhem på Hyttgatan 39G!
Med en genomgående renovering under de senaste åren strålar detta hem nu i absolut toppskick, redo att välkomna dig till en livsstil av lyx och bekvämlighet.

När du kliver in möts du genast av en välkomnande atmosfär där det sociala flödet står i fokus. Entréplanet har blivit omvandlat till ett paradis för underhållning och samvaro, med generösa ytor som bjuder in till både avkoppling och festligheter.
Det elegant renoverade köket är en mästarklass i stil och funktionalitet, med modern utrustning, ljusa ytor och praktisk förvaring. Här kan du skapa gourmetmåltider med lätthet och imponera på dina gäster vid det stora matbordet.

Det rymliga vardagsrummet är hjärtat i hemmet, en plats där värme och gemenskap flödar fritt. En nyinstallerad kamin sprider en mysig atmosfär och skapar den perfekta kulissen för långa kvällar med familj och vänner.
Utanför väntar en trädäckad altan där sommarkvällarna blir magiska med grilldoft och skratt. För de små erbjuder den gemensamma lekplatsen på innergården timmar av glädje och äventyr.
På entréplanet finns även en praktisk tvättstuga, samt gäst-wc.

På övervåningen finner du fyra charmiga sovrum, alla renoverade till perfektion för att ge maximal komfort och avkoppling.
Det nyrenoverade badrummet är en oas av lugn och lyx, med stilfull design och moderna bekvämligheter. Här kan du låta dagens bekymmer smälta bort i en uppfriskande dusch.

Med sitt lugna läge och närhet till Sala centrum erbjuder detta radhus det bästa av båda världar - en fridfull tillflyktsort med allt du behöver inom räckhåll. Dessutom finns ett garage att räkna med, perfekt för att skydda din bil från väder och vind.

Sammanfattningsvis är Hyttgatan 39G inte bara ett radhus, det är en livsstil. En plats där varje detalj är noggrant utvald för att skapa en harmonisk och inbjudande miljö.
Ta chansen att bli en del av denna exklusiva gemenskap och låt detta drömhem bli din egen personliga oas i hjärtat av Sala.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna