Rydebäck, Rydebäck

Ulvögatan 33

REDO™
  • 6 rum
  • 165 kvm
  • Villa
Högstbjudande 4 295 000 kr

Attraktivt hus i populära Rydebäck!

Rymligt hus på attraktivt läge i norra delarna av Rydebäck, cirka 800 meter från stranden!

Välkommen till detta rymliga hus på attraktivt läge i norra delarna av Rydebäck med endast 800 meter till stranden. Huset ligger i ett lugnt och barnvänligt område med begränsad trafik. Här finns tillhörande parkeringsplats samt garage i separat länga.

När du kliver in i detta charmiga hem möts du av en inbjudande hall, där du enkelt kan hänga av dig dina ytterkläder. Direkt till vänster ligger tvättrummet, utrustat med både tvättmaskin och torktumlare för att göra vardagens sysslor smidiga och enkla.

Fortsätter du in i huset når du snabbt dess hjärta - en öppen planlösning som förenar kök och vardagsrum. Köket är stilrent inrett med neutrala färger som smälter perfekt in i husets omgivning. Här finns all utrustning som behövs för att skapa läckra måltider, inklusive en induktionshäll, fläkt, kyl/frys, ugn och mikrovågsugn. En praktisk köksö erbjuder extra arbetsyta och är en perfekt plats för socialt umgänge med vänner och familj under matlagningen. De stora fönstrena i vardagsrummet släpper in generöst med naturligt ljus. Det är den perfekta platsen för att bjuda in nära och kära för middagar eller mysiga spelkvällar.

En trappa upp väntar ovanvåningen, där du hittar gott om plats för avkoppling med en bekväm soffgrupp och andra tänkbara möbler efter din smak. Här finns också ett rum som erbjuder extra förvaringsmöjligheter, vilket är praktiskt för att hålla hemmet organiserat och fritt från röra.

Vidare har vi fyra sovrum, varav tre finns på bottenvåningen och ett på ovanvåningen. Samtliga rum rymmer en dubbelsäng, sängbord och förvaring. Dessa utrymmen kan också omvandlas till kontor eller allrum efter behov.

Bostaden har även en toalett och ett badrum. Toaletten är utrustad med alla nödvändiga bekvämligheter, medan badrummet har både toalett, handfat med förvaringsmöjligheter och en bekväm dusch.

Från det mysiga vardagsrummet leder en dörr ut till det generösa trädäcket och en mindre gräsmattan där du kan njuta av varma sommardagar med familj och vänner. Här finns även ett förråd som erbjuder extra utrymme för förvaring av utemöbler och trädgårdsredskap, medan ett spa bad är tillgänglig för avkoppling även under kyliga kvällar.

Rydebäck är ett charmigt område beläget strax utanför Helsingborg. Området är känt för sin natursköna omgivning, historiska bakgrund och närhet till både stadsliv och vacker natur. En av Rydebäcks största tillgångar är dess närhet till stranden och havet. Den långa sandstranden sträcker sig längs kusten och erbjuder fantastiska möjligheter för promenader, solbad och picknickar under sommarmånaderna. Det är också populärt att bada här under varma dagar.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

  • Planlösning bottenplan
    Planlösning bottenplan
  • Planlösning ovanvåning
    Planlösning ovanvåning

Rydebäck, Rydebäck

Ulvögatan 33

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.