Skymning uterum

Rydebäck, Rydebäck

Alnögatan 108

Såld
  • 5 rum
  • 128 kvm
  • Villa

Kedjehus i populära Rydebäck - gångavstånd till stranden!

Vill du bo i ett lugnt område i eftertraktade Rydebäck och samtidigt ha gångavstånd ner till Rydebäcks brygga? Välkommen till Alnögatan 108!

Med en boarea om 128 kvadratmeter och en källare på 97 kvadratmeter, är detta hem designat för ett bekvämt och praktiskt boende. Här finns gott om utrymme för både vardagsliv och avkoppling. Entréplanet välkomnar dig med en rymlig hall innehållande klinkergolv med värme. Här erbjuds också en ljus och öppen planlösning som integrerar vardagsrum, matplats och kök, vilket skapar en naturlig samlingsplats för familj och vänner. Här finner du också ett badrum med dusch samt ett litet sovrum. Det härliga uterummet nås ifrån vardagsrummet och här kan man avnjuta av riktigt kvalitetstid med familj och vänner. Övre våningen rymmer tre rymliga sovrum, perfekta för en god natts sömn och avkoppling samt ytterligare ett äldre badrum med badkar. Källarplan erbjuder ett stort allrum, det praktiska tvättrummet, en liten klädkammare samt ett rejält förråd. Bilen parkerar du i en carport som tillhör fastigheten i länga.

Fastigheten är förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel.

Rydebäck är känt för sin närhet till havet, badstranden och naturen. I området finns goda tåg- och bussförbindelser, skolor årskurs 1-9, förskolor, serviceutbud i form av mataffär, restaurang, bageri med mera. En kort promenad bort finner man Rya Golfklubb, välkända restaurang Tegel och lyxiga spahotellet 1622, perfekt för den som bryta vardagen med närhet till golf, god mat och spa. Rydebäck är sannerligen ett bostadsområde som lever upp till sitt goda rykte, en plats där familjer njuter av balansen mellan lugnet, naturen och närheten till stadskärnan.

Mer om mäklarna