Rydebäck, Rydebäck

Ekögatan 15

Besiktigad Försäkrad
  • 6 rum
  • 116 kvm
  • Villa
Högstbjudande 3 900 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Unik chans till enplansvilla med inredd vindsvåning

115 kvm boyta + 20 kvm vinterbonat uterum. Biyta ca 85 kvm.
Tre sovrum + ett kontorsrum.
Två rum + ett allrum på vindsvåning.

På en av Rydebäcks mest attraktiva platser finner du denna charmiga enplansvilla med en tilltalande inredd vindsvåning. Belägen på en lugn vändzon, omgiven av en välskött trädgård på 570 kvm, erbjuder denna fastighet en bekväm och stilfull livsstil.

Med två carportar och ett isolerat förråd finns det gott om plats för fordon och förvaring. Innanför entrén möts du av tre välplanerade sovrum, varav det rymliga master bedroom utmärker sig. Två av sovrummen har smidigt kombinerats och för närvarande omvandlats till en bar, perfekt för underhållning och avkoppling. De sociala ytorna i huset är väl genomtänkta och generöst tilltagna. Vardagsrummet är lättmöblerat med plats för större matbord, i anslutning finner vi det vinterbonade uterummet på 20 kvm, komplett med golvvärme och luft/luft värmepump, erbjuder en oas av avkoppling och njutning året runt. Köket är både praktiskt och stilfullt, med gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Den maskinella delen består av kyl/frys, diskmaskin, ugn, micro, häll och fläkt. En välkomnande hall med smarta avhängningsmöjligheter välkomnar dig in i hemmet. Isolerat garage och ett praktiskt kontorsrum, vilket ger möjlighet till arbete och hobbyverksamhet utan att störa det privata utrymmet i bostaden. Den inredda vindsvåningen erbjuder ytterligare två rum samt ett allrum, vilket för närvarande används som gästavdelning. Denna smarta lösning har skapats för att maximera utrymmet och funktionaliteten i hemmet.

Rydebäck är välkänt som ett av Helsingborgs mest eftertraktade familjeområden, med en trygg och fridfull atmosfär. Här har du nära till stranden, affärer och butiker samt den populära restaurangen och spahotellet Tegel.
Med bekvämt avstånd till både buss- och tågförbindelser är det enkelt att ta sig till både Helsingborg och Landskrona. Dessutom underlättar närheten till motorvägen för pendlare, vilket gör det till en idealisk plats för den moderna familjen som söker både komfort och bekvämlighet i sin vardag.

Besiktning är beställd. Dolda fel försäkring är tecknad.

Boka visning

  • Anmälan krävs!

  • Anmälan krävs!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

  • Nuvarande planlösning
    Nuvarande planlösning
  • Vindsvåning
    Vindsvåning

Rydebäck, Rydebäck

Ekögatan 15

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.