Rinkaby

Sandsjöborgsallén 5

Såld
  • 5 rum
  • 147 kvm
  • Villa

Villa med två lägenheter i Rinkaby

På sjösidan i Rinkaby presenteras denna fastighet med stora möjligheter. Huset har haft flera användningsområden under åren såsom bl.a. distriktssköterskemottagning, daghem och bostadslägenheter. Idag är huset inrett med två lägenheter, varav en trea och en tvåa. Utöver lägenheterna finns gemensam entré samt källare med stora ytor och garage. Genom att bo i den ena lägenheten och hyra ut den andra bor du billigt! Vill du hellre göra om huset till en villa finns alla möjligheter till en klassisk enplansvilla med källare. Huset är välbyggt med murad stomme, putsade väggar och tegel samt modern värmeanläggning i form av luft/vatten-värmepump. På den lättskötta tomten finns gräsmatta, överbyggd altan i söderläge sam uppställningsplats för flera bilar på framsidan.

Läget i Rinkaby är familjevänligt med lekplats och motionsslingor i närheten samt både skola (F-6) och förskola på kort promenadavstånd. Ett par hundra meter från huset finns Hammarsjön med fantastisk utsikt. Till havet är det endast 5 km och till det nybyggda Kantarellbadet i Åhus är det ca 6,5 km. Restaurang, butiker och bra grannsämja skapar en mysig bykänsla. I Rinkaby finns utmärkta bussförbindelser till både Kristianstad och Åhus.

I Lantmäteriets fastighetsutdrag är bostaden registrerad som 144 kvm boarea och 60 kvm biarea.

Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Mer om mäklarna