Oppeby, Rimforsa

Stjärnevik Solhaga 1

  • 10 rum
  • 400 kvm
  • Friliggande villa
Högstbjudande 4 500 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Fantastisk fastighet på höjden med sjöutsikt!

Varmt välkomna till Stjärnevik Solhaga, Rimforsa! Vacker miljö och toppmodernt boende i ett!

Stjärnevik Solhaga erbjuder en magnifik miljö omgiven av vackra nejder där lugn och ro råder. Beläget i en fridfull omgivning, är denna fastighet en fristad från stadens liv och ljud. Samtidigt finns möjlighet till verksamhet nära till hands, vilket gör den till en mångsidig plats för olika ändamål.

Närheten till bad vid Åsunden ger möjlighet till avkoppling och rekreation i naturen. Fastigheten på övervåningen bjuder på generösa utrymmen och bekvämligheter för bekväm boendemiljö. Ett stort kök och matrum, ett sovrum, ett kontor och en tvättstuga med dusch erbjuder alla de nödvändigheter man kan önska sig. Två gästrum välkomnar besökare till en bekväm vistelse, medan vardagsrummet lockar med en mysig atmosfär tack vare en uppmurad kamin och vackert fiskbensparkettgolv. Ett champagne-rum och en allrum/hall med utgång till en balkong kompletterar övervåningen med extra charm och avkoppling.

På nedervåningen välkomnar en rymlig hall med avhängningsmöjligheter besökare till de stora sällskapsytorna. En stor sal med plats för upp till 65 gäster och en mindre sal för cirka 30 gäster erbjuder möjligheter för olika evenemang och sammanhang. Det stora restaurangköket är utrustat för att tillgodose alla behov för matlagning och servering kan överlåtas enl separat överenskommelse. En bar och serveringsutrymme kompletterar upplevelsen för både gäster och personal. Två toaletter för gäster och en separat personaltoalett säkerställer bekvämlighet och hygien. Gott om förvaringsutrymmen finns tillgängliga för att hålla allt organiserat och redo för användning.

Sammanfattningsvis erbjuder Stjärnevik Solhaga en unik och mångsidig miljö där möjligheter till både avkoppling och verksamhet sammanflätas i harmoni med den vackra omgivningen.

Boka visning

  • Anmäl er till visning via vår hemsida eller direkt till mäklaren, varmt välkomna!

  • Anmäl er till visning via vår hemsida eller direkt till mäklaren, varmt välkomna!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Oppeby, Rimforsa

Stjärnevik Solhaga 1

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.