Ransta, Ransta

Skepparvägen 10

Såld
  • 4 rum
  • 140 + 100 kvm
  • Villa

Charmig villa med hörntomt!

BESIKTIGAD - Välkommen till denna charmiga villa om 140+100 kvm, belägen på en eftertraktad hörntomt där alla stora renoveringar är gjorda.

Här möts du av fantastisk fiskbens parkett och stora fönstren skapar en ljus och inbjudande atmosfär i hela hemmet. Det renoverade köket från 2014 är en dröm för matlagningsentusiaster, komplett med en köksö som skapar en naturlig samlingsplats för familj och vänner. Den stora matsalen med fungerande kamin i öppen planlösning mot vardagsrummet ger en luftig och social yta, perfekt för middagar och umgänge. Bostaden har ett renoverat och handikappanpassat badrum som kombinerar modern design med praktisk funktion. På entréplan finns rymliga sovrum, perfekt för avkoppling och vila. Källarplanet är en flexibel yta som erbjuder flera rum för olika ändamål, inklusive ett väl tilltaget garage som ger gott om förvaringsutrymme och plats för hobby projekt.

Denna villa utrustades med fjärrvärme 2022 för en bekväm och energieffektiv uppvärmning. Allt under takpannorna byttes ut 2015 och dränering gjordes 2020, vilket säkerställer ett tryggt och välmående hem. Dessutom är alla fönster och dörrar utbytta, vilket bidrar till både energieffektivitet och estetik.

Utomhus finner du en stenlagd uteplats i rätt solläge, idealisk för soliga dagar och sköna kvällar. Den stora, uppvuxna trädgården med nivåskillnader erbjuder mycket odlingsmöjligheter och många sittplatser, vilket gör det till en perfekt plats för den trädgårdsintresserade. Här finns även närheten till naturen, vilket bidrar till ett tryggt och trivsam område för både barn och vuxna. För den hästintresserade ligger ett stort stall med tillhörande ridhus i närheten. Läget är utmärkt med bra förbindelser med tåg och buss till Sala, Västerås och Stockholm, samt närhet till affärer, järnvägsstation och skola (TL skola). I området finns bibliotek, affär, pizzeria, ungdomsgård, fotboll, en aktiv pensionärsförening samt många aktiva föräldrar som ordnar aktiviteter för barnen året runt.

Denna villa är mer än bara ett hus; det är ett hem som erbjuder stil, komfort och oändliga möjligheter. Missa inte chansen att uppleva denna unika bostad. Välkommen på visning!

Mer om mäklarna