Ramlösa, Ramlösa

Lukas gata 25

Såld
  • 7 rum
  • 175 + 40 kvm
  • Villa

Stor villa från 1982 med garage & insynsskyddad trädgård!

En rymlig, ljus villa med plats för den stora familjen - eller ett generöst boende med härliga sällskapsytor. På Lukas gata 25 i populära Ramlösa ligger denna underbara tegelvilla med annex, i en insynsskyddad och lummig trädgård.

En rymlig, ljus villa med plats för den stora familjen - eller ett generöst boende med härliga sällskapsytor. På Lukas gata 25 i populära Ramlösa ligger denna underbara tegelvilla med annex, i en insynsskyddad och lummig trädgård.

Mitt på den lugna gatan reser sig denna levande och detaljrika tegelfasad och för den som tar klivet in genom villans smakfulla dubbeldörrar, välkomnar en ljus och rymlig hall med både upphängning och klädkammare. Från hallen och vardagsrummet är det fri siktlinje ut mot den stora trädgårdens grönska i sydvästläge och dess nylagda trädäck. Härute finns också ett trevligt annex med egen ingång, garagedel och ett extra rum - som kan bli gäststuga, arbetsrum eller sovrum för ett äldre barn.

Braskaminens värmande eldstad är ett naturligt centrum i det väl tilltagna vardagsrummet, som binds samman i ett fint flöde mellan bibliotek, matplats och kök med bardisk; en planlösning som bjuder in till umgänge och samtal, även medan matlagning pågår. Köket är ljust och inbjudande. Vita köksluckor matchas med svart granitbänkskiva och den utmärkta utrustningen av köksmaskiner underlättar arbetet - här finns allt mellan energismart induktionshäll och snygg vinkyl.

Detta gedigna och välmående hus på 175 + 40 kvadratmeter byggdes 1982 och erbjuder hela sju rum, varav 4-5 sovrum. Så för den som tar de vita trappstegen upp till andra våningen väntar där ett allrum, tre ljusa sovrum, stor klädkammare, badrum med dubbla handfat och bastu. Hela inredningen utmärks av kvalitet och omsorg om detaljer, från kakelvalen i våtutrymmena till de smarta förvaringslösningarna. Stadsnät/fiber finns inkopplat.

Lukas gata 25 ligger i ett familjevänligt villakvarter med gångavstånd till bland annat den vackra Brunnsparken med lekplats och promenad/joggingslingor, skolor och service. Här finns också goda kommunikationer med buss, tåg och bil. Pendlaren kommer snabbt till Ramlösa station och ut på väg 111 eller E4/E6.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna