Råå, Råå

Näckrosgatan 9A

Såld
  • 6 rum
  • 129 kvm
  • Villa

Gediget 1,5-planshus med källare, många rum, lättskött tomt & balkong med sundsutsikt!

In på en av Råås lugna och barnvänliga återvändsgator kan vi nu presentera detta välplanerade 1,5-planshus med källare. Ett gediget hus uppfört 1985 med god disponering, stora ljusa sociala ytor, med utgång till vacker uppvuxen trädgård, uteplats och trevlig balkong med härlig utsikt i syd/väst-läge. Ett välkomnande hem som med sina 189 kvadratmeter, inklusive källare, möjliggör ytor för familjen att skapa sitt nästa drömhem.

På entréplan finner man ett luftigt kök öppet mot matplats och vardagsrum. Två sovrum, rymlig entré med goda avhängningsmöjligheter, klädkammare samt ett helkaklat badrum. En trappa upp finner man två sovrum, varav ett master-bedroom med egen balkong. Badrum samt gott om förvaringsytor. Källarvåningen erbjuder tre förvaringsrum, en inredningsbar hall och ett rum som går att nyttja som kontor, sovrum, gästrum eller annat tänkbart. Vidare finner man även en gäst-wc, dusch med bastu i anslutning samt en tvättstuga. Runt huset finns en lättskött trädgård med växthus, gräsmatta, trädäck och trevlig uteplats. På uppfarten ryms upp till två bilar och här finns dessutom en laddstolpe.

Charmigt läge med gångavstånd till badstränder, Råås mysiga fiskeläge med restauranger och naturreservat med grönska och promenadväg längs Råå-ån. I närområdet finns förskolor, skolor, brett serviceutbud och goda kommunikationer till Helsingborgs centrum/Helsingör och 1 timme från Köpenhamns Flygplats.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse. Välkommen Hem.

Mer om mäklarna