Påarp, Påarp

Eldaregatan 7

Såld
  • 6 rum
  • 172 kvm
  • Villa

Närhet till tågstation, butiker o skola

Härlig familjevilla i populära Påarp belägen på Eldaregatan 7 med insynsfritt läge!
Nu har vi nöjet att presentera detta trevliga hus på 172 kvm med möjlighet till 5 sovrum
Fastigheten erbjuder dessutom en fantastisk trädgård i soligt läge med uterum.

När dörren slås upp möts vi av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter Från hallen når man det ena badrummet som erbjuder duschmöjligheter, wc, kommod & spegelskåp. Längre in från hallen möts vi av ett generöst vardagsrum med utrymme för stor matplats och eldstad till mysfaktor. Bredvid vardagsrummet finner vi ett fullutrustat kök med gott om arbetsyta och förvaring, även här finns utrymme att möblera med matbord. Den maskinella delen består av kyl/frys, diskmaskin, fläkt & spisugn. Trädgården, den perfekt platsen för familjen att umgås. Här finns det dessutom jacuzzi.
Entréplan erbjuder vidare två lättmöblerade sovrum.
En trappa upp finner vi två tilltagna sovrum, ett badrum samt ett allrum med härligt takhöjd. Här finns det möjlighet till göra om allrummet till femte sovrum.
Laddstolpe 3 fas installerad vid garageporten.
Fastigheten har genomgått förbesiktning. Dolda fel försäkring är tecknad av säljaren för tryggare affär.

Påarp ligger mindre än 10km utanför Helsingborgs centrum och erbjuder mycket goda kommunikationsförbindelser med bil och pendeltåg.
Närhet till bl.a. Påarps djur/fågelpark. Här finns bl.a. grundskola (klass 1-9), förskolor, vårdcentral, bibliotek, matbutik, pizzeria och konditori.
Välkommen hem. Närhet till både tågstation och ICA.

Mer om mäklarna