Sunda, Oxelösund

Patronvägen 5

Såld
  • 5 rum
  • 129 kvm
  • Villa

Patronvägen 5- ett pang bra boende men många möjligheter!

Välkomna till denna rymliga 1- plans villa med gott om plats för familjen. Huset är bekvämt belägen i det familjevänliga området Sunda nära skolor, serviebutik, pizzeria och Ramdalens bad & sportanläggning, vilket gör det till ett idealiskt boende nära till allt. Den äldre charmen i villan ger dig en unik möjlighet att skapa ditt drömboende och interiören erbjuder generösa ytor som med lite omsorg kan anpassas efter egen smak. Köket, som är husets hjärta, har en angränsande matplats och tillräckligt med utrymme för stora sällskap. Härifrån leder en dörr ut till ett uterum där du kan njuta av både inomhus- och utomhuslivet. I anslutning till matrummet finns ett mysigt vardagsrum med öppen spis och ytterligare en utgång till uterummet. I denna del av huset finns också ett större rum, förråd, grovingång, tvättstuga, bastu och en ingång till garaget.

Den andra delen av huset välkomnar dig med en rymlig huvudentré och en hall. Här finns även en toalett, två sovrum och ett helkaklat badrum med dusch. Ett andra vardagsrum kompletterar denna del av hemmet, vilket ger extra utrymme för avkoppling och umgänge.

Detta är verkligen ett hem med många möjligheter och potential att skapa en fantastisk bostad anpassad efter dina önskemål.

Varmt välkomna hem till Patronvägen 5!

Mer om mäklarna