Sunda, Oxelösund

Sjöängsvägen 78

Såld
  • 4 rum
  • 116 kvm
  • Villa

Charmigt 1-plans Boende med Ljuvlig Innergård och Inglasat Uterum!

Charmigt 1-plans boende med ljuvlig innergård och inglasat uterum. Välkomna till Sjöängsvägen 78!

Detta hem erbjuder en bekväm och trivsam livsstil på hela 116 kvm - allt på ett plan! Beläget i ett familjärt område i Oxelösund har du möjligheten att bo i en härlig miljö med närhet till havet med vacker skärgårdsnatur och Femöre naturreservat. Med en kort promenad från huset är du dessutom framme vid en fin badplats. Bostaden inrymmer för närvarande kök, ett allrum/ vardagsrum med täljstenskamin, matplats och vardagsrum och två sovrum, badrum, tvättstuga och WC samt förråd som kanske har potential att bli ett tredje sovrum vid behov. Planlösningen har ändrats lite under årens lopp och allrummet med täljstenskamin var tidigare två rum och här kan finnas möjlighet att sätta sin egen planlösning och prägel för den som vill.

Från allrummet/ matrummet kommer man direkt ut i det inglasade uterummet med en mysig atmosfär och gott om plats för umgänge och middagar. Ett kliv utanför uterummet väntar en insynsskyddad innergård med en generös altan i söderläge där solen skiner från morgon till kväll. En friggebod med el indraget som tidigare använts som träverkstad är praktiskt belägen bakom uterummet och i trädgården finns en liten damm som omgärdats med lummiga blommor och buskar. Här får man lätt känslan av att vara privat. Till fastigheten hör även en garageplats och parkeringsplats och dessutom finns fria parkeringsplatser i området - bekvämt både för dig och dina besökare.

Här har du nära till allt så som förskola, skola och matbutik och i Oxelösunds centrum finns ICA, systembolag, restauranger, konditorier och butiker. Med 10 minuters bilfärd når du Nyköping med ett ännu större serviceutbud och tågstation och E4:an som smidigt tar dig vidare både norr- och söderut. Här finns även goda bussförbindelser mellan Oxelösund och Nyköping.

Varmt välkomna på visning av fina Sjöängsvägen 78.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna