Sunda, Oxelösund

Elevvägen 3

REDO™
  • 6 rum
  • 135 kvm
  • Villa
Utgångspris 3 350 000 kr

Elevvägen 3- ett rymligt suterränghus i Sunda med perfekt läge!

Detta fina suterränghus ligger på en lugn och trivsam gata i det eftertraktade området Sunda. Här möts du av en stilfull arkitektur som utnyttjar solläget i tre väderstreck, vilket ger ett ljust och inbjudande hem.

Huset bjuder bland annat på:

*Fyra generösa sovrum
*Kök och matplats med en fin utsikt över trädgården
*Tv-rum för mysiga filmkvällar och avkoppling.
*Syd-västvänd terrass för morgonkaffet.
*Vardagsrum med eldstad och insynsskyddad trädgård och uteplats under tak.
*Garage och förråd samt parkeringsplatser

På övre plan sträcker det generösa köket ut sig tillsammans med en rymlig matplats som har fått en central plats i huset. Här kan du njuta av måltider med en fin utsikt över den grönskande tomten på baksidan. Intill matrummet finns ett mysigt inrett tv-rum.
På detta plan finner du också två ljusa sovrum, ett praktiskt badrum, ett klädvårdsrum och tvättstugan. Här finns också den härliga terrassen i syd-väst läge där du kan njuta av ditt morgonkaffe och ta in de första solstrålarna.

En trappa ner, i suterränghuset, väntar två ytterligare sovrum. Båda har sina egna walk-in-closets/ förråd vilket ger extra komfort och förvaringsmöjligheter. Här finns också toalett och sist men inte minst, ett trivsamt vardagsrum med en inbjudande eldstad. Vardagsrummet leder ut till en under tak skyddad uteplats, perfekt för mysiga kvällar med vänner och familj i den trivsamma trädgården.

Här har du möjlighet att leva bekvämt på en lugn gata i Sunda med en fridfull atmosfär, samtidigt som du har bekvämt avstånd till allt du kan behöva. Idrottsanläggning med simhall, matbutiker, centrum och stränder och hav ligger med promenad och cykelavstånd. Pendlar du så är E4 endast en minuts bilfärd bort och till busshållsplatsen är det bara ca 100 meter.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Sunda, Oxelösund

Elevvägen 3

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.