Fröslunda, Örsundsbro

Fröslunda 23

Såld
  • 4 rum
  • 88 kvm
  • Villa

Naturnära villa med härlig utsikt

Varmt välkomna till denna charmiga villa i ett vackert och naturnära läge.

Bostaden har en stor hall med gott om plats för avhängning vid entrén och lite längre in finns möjligheten att ha ett matbord med anslutning till köket, perfekt för trevliga middagar med nära och kära. Härifrån når du även bostadens rymliga vardagsrum där du kan njuta av den vackra utsikten och under vintern så blir rummet en naturlig samlingsplats där man kan värma sig framför den mysiga braskaminen. Soliga sommardagar däremot spenderas bäst på den stora terrassen, här finns gott om plats för grill, matbord, solstolar och övrigt möblemang om så önskas.
Bostaden erbjuder 2 sovrum som är lättmöblerade, ett större med plats för dubbelsäng och ett mindre som passar perfekt som barnrum. Utöver detta så har du även ett allrum/arbetsrum med ett mindre fönster, har du inget behov av det extra rummet så kan det användas som ett förvaringsutrymme.
Badrummet är utrustat med både badkar och duschkabin.
Sist men inte minst har vi det praktiska köket som är utrustat spis, ugn, kyl/frys och diskmaskin. Det finns gott om över och underskåp för förvaring samt stora arbetsytor. I köket så har du även en utgång till framsidans uteplats.
Ute på fastigheten finns det en gäststuga (bör ses över) och en vedbod.

I Örsundsbro bor du naturnära samtidigt som du har alla bekvämligheter som behövs i vardagen.
Du har ca 4 minuter bilfärd till närmaste livsmedelsbutik, här finns även förskolor, skola, restaurang, sporthall och olika butiker.
Uppsala ligger endast 30 minuter bort med bil och till Enköping tar det ca 20 minuter, det finns även goda busskommunikationer.

Mer om mäklarna