Ödåkra, Ödåkra

Meteorgatan 18

Såld
  • 5 rum
  • 145 kvm
  • Villa

1-planshus uppfört -19 med garage i familjevänligt villakvarter. Bra disposition & fina materialval!

Nu kan vi erbjuda ett bekvämt och inflyttningsklart stenhus i ett av Ödåkras populära villakvarter. På kanonläge, mitt bland nyuppförda villor, finner vi ett nybyggt 1-planshus uppfört med högsta möjliga precision och känsla. Trevliga materialval, genomtänkt disposition med stora öppna ytor och lättskött trädgård sammanfattar detta mycket trevliga hem!

Huset fördelas på ett plan med ca 145 kvadratmeter i boarea och 21 kvadratmeter i biarea. Social disponering med halvöppet kök mot vardagsrum. Lättmöblerat för stora sociala tillställningar, med plats för både större matbord och soffmöblemang, härifrån når vi även trädgården som ligger i bra sydöst-läge. Bostaden bjuder på fullutrustat kök med köksö och stilfulla inredningsval. Sovrummen är fördelade på två sidor av huset. Master-bedroom ligger placerad på höger sida från entrén med eget helkaklat badrum och klädkammare. Övriga tre sovrum tillsammans med husets andra badrum och tvättstuga finner vi på husets vänstra sida. Vidare finner vi en separat garagebyggnad med tillhörande förråd i anslutning till huset. Här bor den större familjen riktigt bekvämt och praktiskt!

Utvändigt bjuds det på stenlagd uppfart fram till garage och en lättskött trädgård med gräsmatta. Här finns goda möjligheter att anpassa trädgårdslivet efter egen smak. På uppfarten får man plats med 2 bilar förutom garageplatsen.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna