Ödåkra, Ödåkra

Snöbollsgatan 50

Såld
  • 6 rum
  • 180 kvm
  • Villa

Fantastisk renoveringschans i populära och barnvänliga Ödåkra!

RENOVERINGSCHANS MED OBEGRÄNSADE MÖJLIGHETER OCH ENORM POTENTIAL!

Nu kan vi erbjuda en unik möjlighet att från grunden få förverkliga drömmen om den perfekta villan i mycket attraktiva och barnvänliga Ödåkra. Det stora huset som endast haft en ägare sedan det byggdes är beläget på en trevlig hörntomt i ett lugnt villakvarter. Bostaden fördelar sina generösa 180kvm över 1,5 plan och erbjuder med dagens planlösning fyra stycken rymliga sovrum samt två stora vardagsrum. Förutom detta har huset även ett kök, två badrum (ett på vardera våning), grovkök/tvättstuga samt gäst wc. Dessutom erbjuds mycket goda förvaringsmöjligheter i form av flertalet stora och rymliga garderober på båda våningsplanen.

Förutom generösa ytor interiört kan villan stoltsera med en stor och grönskande trädgård på hörntomt med bland annat fruktträd och soliga ytor där du kan njuta av långa dagar utomhus. På uppfarten finns också ett garage där man bekvämt kan parkera bilen, det finns även plats för ytterligare bilar längs med uppfarten.

Sammanfattningsvis utgör detta hem den perfekta möjligheten för barnfamiljen som söker ett lugnt och tryggt område med närhet till skolor, förskolor och det stora utbudet i Ödåkra. Med sin omfattande potential ger detta hus möjligheten att skapa det perfekta familjehemmet, där varje detalj kan anpassas för att ge er den perfekta villan ni alltid drömt om.

Ödåkra ligger åtta kilometer utanför Helsingborg med närhet till bland annat prisbelönta shoppingcentret Väla, där det finns både internationella kedjor och lokala trendbutiker inom allt från mode och skönhet till sport och heminredning. I Ödåkra finns också populära utflyktsmålet Spritan med butiker, restauranger och padelhall. Byn har även förskolor och skolor (ÅK1-9) liksom goda kommunikationer, med tåg och buss en lätt promenad från bostaden.

Bostaden är besiktigad och försäkrad för dolda fel - kontakta ansvarig mäklare för besiktningsprotokoll.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna