Ödåkra, Ödåkra

Frostgatan 90

Såld
  • 6 rum
  • 149 kvm
  • Villa

Drömhus för den händige!

Drömhus för den händige!

Välkommen till Frostgatan 90 och till detta hus på en av de mest eftertraktade gatorna i Ödåkra. Denna potentielrika pärla på en tomt med bra läge är ett drömhem för familjer som söker en lugn och barnvänlig miljö, med närhet till allt du kan tänkas behöva.

Huset är rymligt och välplanerat med 149 kvadratmeter som fördelas på två plan, och precis in till huset finner vi ett gediget garage på cirka 76 kvm. Garaget erbjuder gott om utrymme för bilen, hemma-gymmet, bastun eller annat tänkbart.
När du kliver in i huset möts du av rymlig hall med gott om avhägningsmöjligheter, vidare har vi ett vardagsrum med en mysig braskamin samt stora fönster som släpper in fint naturligt ljus. Här är det lätt att möblera efter smak & tycke, samt i anslutning finner vi utgången till den insynsfria trädgården i söderläge (Uterummet når vi genom sovrummet).

Köket är tidlöst och trots sin något äldre karaktär fullt funktionellt. Här finns möjligheten för nästa familj att öppna upp mot vardagsrummet vilket kan skapa en social och luftig känsla i hemmet. På samma våningsplan finner du ett stort sovrum, en praktisk groventré med tvättstuga samt ett fräscht badrum.

På övervåningen finns ett allrum där hela familjen kan samlas för att umgås eller titta på TV. Här finns också tre sovrum och ett stort badrum med dusch.

Den lättskötta trädgården är belägen i ett soligt söderläge och är helt insynsskyddad, vilket ger en känsla av avskildhet och integritet. Här kan du njuta av sommardagar på gräsmattan eller avkopplande middagar på uteplatsen. Fastigheten erbjuder också en biluppfart för två bilar och ett stort garage.

Denna fantastiska fastighet ligger i ett unikt läge med närhet till både naturen och stadslivet. Missa inte chansen!

-Besiktningsprotokollet finns på mäklarsidan under fliken "dokument".

Mer om mäklarna