Stenbro, Nyköping

Stensborgsvägen 4

Såld
  • 8 rum
  • 135 kvm
  • Villa

Sällsynt tillfälle! 1-planshus 135+135 kvm, högt beläget och privat på återvändsgata i Stenbro

- Rymligt 1-planshus med källare.
- Totalt 135 kvm boyta+ 135 kvm biyta med inredd källare.
- Stort garage och verkstad.
- Privat läge på återvändsgata.
- Möjlighet att driva verksamhet från källarplan med egen ingång.

Detta är ett unikt tillfälle att förvärva ett charmigt 1-planshus med källare i det eftertraktade området Stenbro. Huset är högt beläget på en lugn återvändsgata och erbjuder 135+135 kvm boyta med en fin utsikt. På entréplan finner du ett ljust och luftigt vardagsrum, ett modernt kök och matplats, allt i en stor härlig öppen planlösning, och fyra fina sovrum.
Källarplanet är lika imponerande och erbjuder gott om utrymme för både hobbyverksamhet och boende. Det finns en egen ingång till källarvåningen, vilket skapar möjligheter att bedriva en verksamhet hemifrån med gott om utrymme för kontor, verkstad eller ateljé.
Egendomen inkluderar även ett stort garage och en verkstad, perfekt för den som gillar att meka eller har behov av extra förvaringsutrymme.

Detta hem har två fina uteplatser, både på fram- och baksidan, och panoramautsikt över den närliggande naturen. Du kommer att älska att spendera tid här, det är perfekt för grillkvällar med vänner eller avkopplande eftermiddagar i solen och det finns också gott om gräsytor för utomhusaktiviteter med familjen. Varje säsong kommer att ha sin charm här - från sommarens grönska till vinterns snölandskap.

Här bor du perfekt med känslan av en privat sfär nära naturen och samtidigt har du all tänkbar service du behöver i din vardag inom räckhåll.

Missa inte detta unika tillfälle att skapa ditt drömboende och kanske även din drömföretagsplats.

Varmt välkomna att anmäla dig på visning av denna fina bostad!

Mer om mäklarna