Bryngelstorp, Nyköping

Getingstigen 2

Såld
  • 5 rum
  • 151 kvm
  • Villa

Villa Getingstigen 2 i populära Bryngelstorp är till salu!

Denna 1 1/2 plans villa, med en rymlig hörntomt och ytskikt med äldre charm erbjuder en unik möjlighet för dig att skapa ditt eget drömboende. Här finns gott om utrymme att sätta din egen prägel!

*Hörntomt.
*Rymligt 1 1/2 plans boende med 3 sovrum och möjlighet till fler.
*Mysig och praktisk braskamin.
*Garage med förråd.
*Uteplats med söderläge med sol hela dagar och kvällar.
*Barnvänlig omgivning med allt inom räckhåll.
*Ytskikten har behållit sin äldre charm, och det kan vara dags för dig att sätta din personliga touch och ger dig möjlighet att forma ditt framtida hem.

Här finns flera sovrum och generösa sociala utrymmen, perfekta för stunder med familj och vänner. Med både garage och förråd har du gott om plats för förvaring och trädgårdstomten i söderläge bjuder in till sköna sommardagar och kvällar där du kan njuta av solen och utomhuslivet.

Läget här i Bryngelstorp är optimalt för familjer. Bo barnvänligt och bekvämt med skola, närbutik, lekparker och naturskyddsområdet Labroängar alldeles runt hörnet, de omgivande skogsområdena ger möjligheter till avkopplande naturvandringar och äventyr. Dessutom är centrum bara en kort cykeltur bort och för sportaktiviteter och evenemang så är Rosvalla eventcentrum och sportanläggning nära med gång eller cykelavstånd
Det här är din chans att skapa ett hem som är precis som du vill ha det.

Varmt välkommen på visning av Villa Getingstigen 2!

Mer om mäklarna