Nykil - Skeda Udde, Nykil

Brickebo Klippan 3

Såld
  • 2 rum
  • 20 kvm
  • Villa

Charmigt sommarnöje mellan Skeda Udde och Nykil, bara en kort bilfärd från stan.

Här är charmen påtaglig och lugnet infinner sig omedelbart. Med sitt avskiljda läge omgärdat av naturen kan ni koppla av fullt ut men ändå med möjligheten att vara uppkopplade tack vare indragen fiber.

Låt oss få presentera det här otroligt idylliska fritidshuset som är omgivet av skogar belägen i populära Nykil. Trädgården är mycket lummig och grön med stora gräsytor, blommor och buskar samt en nyligen byggd altan att njuta på.. På tomten finns en förvarings/redskapsbod och ett större skjul som idag är inrett och används som en bar. Här kan ni bjuda vänner till trevligt häng och njutbara sommardagar och kvällar.
Här omfamnas ni av en rogivande atmosfär - helt klart en harmonisk plats att trivas på.

I detta hus erbjuds ett charmigt och ljust boende i en plan med sociala ytor, fint ljusinsläpp stor altan med härliga umgängesytor. Huset är helt färdigt att börja trivas i men det finns självklart goda möjligheter att sätta egen prägel genom enklare förändringar.

Invändigt inrymmer huset sovrum, sällskapsrum, kök, duschrum och toalett. Huset bjuder på flertalet charmiga attribut såsom den trevliga altanen med utekök, mysig "storstuga samt ett praktiskt kök. Rummen har fönster som ger härliga ljusinsläpp från flera håll och öppenheten mellan ger ett luftigt intryck.

Detta är ett boende för dig som gillar att bo enskilt men ändå nära till samhället i Nykil. Inte långt bort från bostaden når man bilvägen som leder till Linköping med en sträcka om ca 20km.

Varmt välkommen till en riktig sommarpärla!

Mer om mäklarna