Nybrostrand, Nybrostrand

Almvägen 17

REDO™
  • 7 rum
  • 203 kvm
  • Villa
Högstbjudande 3 595 000 kr

Välplanerad familjevilla i populära Nybrostrand!

Välkommen till Almvägen 17! Mitt i populära Nybrostrand ligger denna välplanerade familjevilla, bra anpassad för den större familjen eller för de som föredrar stora ytor och generösa utrymmen. Med närhet till natursköna områden, fina promenadstråk och en kort bilfärd till centrum.

På Almvägen 17 erbjuds en välplanerad bostad om 203 kvm med bra planlösning, generösa sociala utrymmen att samla både familj och vänner på, fyra fina sovrum, två badrum, kök och grovkök med tvättstuga.
Huset, som är byggt 1976, har aktsamt bevarats och är i bra skick med tidstypiska karaktärsdrag och perfekt anpassad för den större familjen eller för den som föredrar större utrymmen. Tomten är en fint anlagd trädgård som sträcker sig kring hela huset, där du kan ta vara på soltimmarna större delar av dagen. Vid husets västra del finns även en trevligt stenlagd uteplats under tak, som under sommarhalvåret kan användas som en mysig oas för trevliga middagar samtidigt som solen sänker sig. På tomten finns också garage, med praktiskt förråd som även kan användas som verkstad.

Huset är beläget mitt i populära Nybrostrand, på lugn återvändsgränd, med närhet till hav och strand, ca 7 km till Ystad centrum, golfbana och härliga promenadstråk.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Media

Bilder

Nybrostrand, Nybrostrand

Almvägen 17

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.