Nybyggd enplansvilla

Nybrostrand, Nybrostrand

Snäckgatan 4

Såld
  • 6 rum
  • 165 kvm
  • Villa

Rymlig och modern 1-plansvilla i Nybrostrand

I populära Nybrostrand finner vi en modern enplansvilla under byggnation som smälter harmoniskt in i den omgivande naturen. Huset är designat med noggrant utvalda material och enkel, elegant arkitektur som skapar en perfekt balans mellan form och funktion.

Den vitputsade fasaden ger ett stilrent intryck till det svarta taket. De stora fönstren är strategiskt placerade för att maximera naturligt ljus och erbjuder samtidigt en trevlig utsikt över uteplatsen.. En rymlig altan omgärdad av en trevlig mur sträcker sig längs ena sidan av huset och inbjuder till avkoppling och sociala stunder utomhus.

När man kliver in i huset möts man av en öppen planlösning som förbinder vardagsrum, matplats och kök. Golven är mattlackat härdat trägolv från Bjelin i vitpigmenterad ek och går i fin harmoni mot det moderna Smedstorpsköket.

Vidare finns fyra sovrum samt även möjlighet för ytterligare ett femte om man gör om det extra vardagsrummet till ett sovrum. De två badrummen är eleganta och praktiska med moderna bekvämligheter och noggrant utvalda materialval.

Denna moderna enplansvilla i Nybrostrand är inte bara ett bekvämt och funktionellt hem, utan också en arkitektonisk pärla som smälter samman med den natursköna omgivningen på ett sätt som skapar en fridfull och avslappnad atmosfär.

Mer om mäklarna