Varamon, Motala

Varamovägen 60A

Såld
  • 3 rum
  • 88 + 40 kvm
  • Villa

1-plansvilla med bra läge i Varamon!

Enplansvilla med källare med sjönära läge på Varamovägen 60A. Här bor ni med en minuts promenadväg till Vätterns strand och ni har även viss utsikt mot vattnet från trädgårdens framsidan samt från fönster i kök, vardagsrum och ena sovrummet.

Byggnaden är uppförd år 1979. Entréplanet består av två sovrum varav ett stort och ett lite mindre. Vidare finns badrum, vardagsrum med utgång till uteplats på baksidan, hall och kök. Källare under del av hus som består av tvättstuga, matkällare, ett rum med dusch samt ett rum med groventré ut mot baksidan. Uppvärmning via luftvärmepump, direktverkande el och eldstad. Uteplats på husets baksida med skjutbara fönsterpartier i glas. Vidbyggt garage och asfalterad uppfart med utrymme för två bilar. Trädgård med gräsyta, äppelträd, plommonträd och häck som omringar tomten. Baksidan vetter mot Furulid. På tomten finns även ett växthus samt en enklare redskapsbod med vedförvaring på sidan.

Varamon är Nordens största insjöbad och känd för sin fina sandstrand och långgrunda botten. Här finns även restaurang, lekpark, äventyrsgolf, uthyrning av trampbåt och flera fina sittplatser längs strandpromenaden och bland tallarna.

Under flik "dokument och länkar" på mäklarens hemsida finns besiktningsprotokoll, energideklaration m.m.
Välkommen att boka in er på visning!

Mer om mäklarna